Det er juli og dette er mine planer

Så blev det juli og vi tager nu hul på den 2. sommermåned. Jeg har glædet mig til den her måned, for modsat så mange andre måneder, har vi ikke ret meget i kalenderen. Det giver masser af plads til at tage tiden som den kommer og til spontanitet. Noget er dog planlagt på forhånd. Vi skal bla:

Til Tall Ship Race: Det er i Aalborg denne sommer og vi plejer at kigge forbi, når og hvis tid er. Jonas er jo ret glad for sådan noget skibshalløj, så det er næsten oplagt, at vi kigger forbi Aalborg havn, mens det står på.

Tabe 3 kilo: Det er måske et lidt for ambitiøst mål i en måned, hvor det også er tid til sommerferie, men jeg vil nu prøve at se, om jeg ikke kan rykke lidt med mit vægttab igen. Det har stået stille alt for længe nu.

Holde sommerferie: Som for så mange andre, står den også på sommerferie hjemme ved os i den her måned. Vi har ikke så meget sommerferie sammen, da puslespillet mellem vores arbejdspladser og dagplejen bare ikke kunne gå op i år. Pga det sidste år på barsel er jeg dog heller ikke så ferietrængende i år, som jeg plejer at være. Så det er egentlig helt fint med mig. Vi har kun én uge sammen alle 3 og så har Jonas og jeg hver især en uge alene med Anna. Anna får altså 3 ugers sammenhængende ferie, mens Jonas og jeg hver får 2 uger forskudt af hinanden. Jeg tror egentlig at Anna kommer til at elske at have den ene af os for sig selv en hel uge. Vi har ikke de store planer for vores ferie, men vi vil dog gerne lidt hjemmefra i den uge, vi skal holde sammen. Vi tager derfor nogle dage i sommerhus og så ser vi, hvad der ellers kommer til at ske.

Løbe: Jeg er et godt sted med mit løb lige nu og det skal jeg selvfølgelig holde ved lige i den her måned også.

Lave mad selv: Vi sætter måltidskasserne på pause i de uger, hvor den står på ferie. Så skal vi pludselig til at lave mad selv igen alle ugens dage.

Have Anna til lægen: Anna skal have sin 15 måneders vaccine, så det får vi overstået i den uge, hvor jeg har ferie med hende. Jeg har hørt, at den ikke skulle være så slem denne gang, så det krydser vi fingre for. I samme omgang skal Anna til kontrolvejning, da hun er dykket for meget i sin kurve. Hun ér også en lille størrelse. Jeg håber hun er steget eller ligger stabilt, så vi ikke skal til kontrolvejning igen.

Give bloggen sommerferie: Jeg regner med at lade bloggen holde sommerferie i de 2 uger, hvor jeg selv har ferie. Så der kan I nok forvente stilhed fra min side af.


Ja, sådan ser min juli måned sådan ca. ud. I hvert fald det af den, der er planlagt nu. Så skal der nok dukke mere op undervejs.

Har I nogle gode planer for juli? 🙂

Skriv et svar